Scholen

scholen

Bent u leraar lichamelijke oefeningen, of stelt u het curriculum voor sport samen bij u op school? Kent u het boulderen al? Het boulderen zou wel eens een toffe aanvulling op het curriculum voor uw school kunnen zijn.

 

Klimmen is een van de meest natuurlijke bewegingen, net als rennen. Bij het klimmen zoek je voortdurend evenwicht met je lichaam, om zo een heleboel kracht te besparen. Hierdoor leer je jouw lichaam beter kennen.

 

Boulderen is de meest toegankelijke en tegelijkertijd de meest spectaculaire tak van het sportklimmen. Op een wand van slechts 4 meter hoog probeer je via korte routes omhoog te klimmen. Voor de veiligheid ligt er een dikke valmat op de grond. Boulderen is puzzelen met je lichaam. Je wordt er sterk, gespierd, slim, lenig en mooi van. Omdat je zonder touw kunt klimmen, en er meer dan 150 boulders van verschillende moeilijkheidsgraden zijn, die bovendien constant vernieuwd worden, is het klimmen in een boulderhal eindeloos uitdagend en tegelijkertijd is het instapniveau lekker laag.

 

Lijkt het u leuk om uw curriculum te verrijken, neem dan gauw contact met ons op. Dan komen we graag bij u op school langs, om samen met u naar de mogelijkheden te kijken. Of kom eens langs in de boulderhal voor een gratis introles.

 

Mail ons: info@block013.nl, bel even: 013-5902008, of kom gerust eens langs voor een kopje koffie of thee en dan spreken we het een en ander aan mogelijkheden met u door.