De initiatiefnemers

We zijn alle 4 gepassioneerde klimmers. Stiekem zouden we dan ook het liefst gewoon elke dag alleen maar klimmen. Daarnaast zijn we ook goede vrienden.

Max heeft jarenlang ervaring opgedaan als medewerker bij klimhal Rocksteady Bussum, waar hij vele verantwoordelijkheden had, waaronder het organiseren van events en wedstrijden. Daarnaast heeft hij zijn Bachelor Applied Sport Science afgerond en is hij sportklimtrainer niveau 3 bij de NKBV (Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging). Ook was hij al lange tijd routebouwer bij boulderhal Sterk in Utrecht.

Robin is een zeer ervaren klimmer en trainer. Hij gaf training aan het talententeam van regio midden Nederland. Hij is Nederlands Jeugdkampioen geweest, en nog altijd een van de 5 sterkste boulderaars van Nederland. Hij is de beste boulderbouwer van Europa en onze expert als het gaat om de innovatie binnen de sport. Daarnaast is Robin een geboren onderhandelaar en verkoper.

Jeroen heeft zijn rechtenstudie aan de Universiteit Leiden afgerond (LL.M. Ondernemingsrecht) en heeft toen een stel jaren ervaring opgedaan als project manager bij het consultancy bedrijf xpand International. Hij is bovendien tot twee keer toe Nederlands Jeugdkampioen sportklimmen geweest. Daarnaast is hij een van de meest ervaren routebouwers in Nederland.

Roberto is een ervaren ondernemer binnen de klimsport. Hij is onder andere mede-eigenaar van boulderhallen in Den Haag, Utrecht, Den Bosch en Zaandam.