Groepsuitje

9blockmasters-4-3-2018-willemvanbreugel-lowres-73

Op zoek naar een toffe activiteit voor uw groep? Of naar een unieke locatie en ervaring voor uw bedrijfsuitje?

 

Iedereen kan boulderen. Wij geven een korte boulder-introductie waarna je samen aan de slag kan, op je eigen niveau. De instructeur is er dan vooral bij voor de tips en tricks. Je bent ongeveer 1,5 uur bezig waarna je voldaan aan de bar nog kunt nagenieten van de tops, de spectaculaire moves en het gevoel jezelf te hebben verrast! De kans is groot dat we je daarna weer een keer terugzien, om net die ene klim die niet lukte nog een keer te proberen.

 

Een boulderuitje is mogelijk vanaf 8 personen. Het uitje kost 18 a 23 euro per persoon (afhankelijk van uw precieze wensen). De dag en het tijdstip worden na overleg bepaald – het is normaal gesproken geen probleem om voor een boulderuitje buiten openingstijden open te gaan.

 

Mail ons: info@block013.nl, bel even: 013-5902008, of kom gerust eens langs voor een kopje koffie of thee.

Klimmen is een van de meest natuurlijke bewegingen, net als rennen. Bij het klimmen zoek je voortdurend evenwicht met je lichaam, om zo een heleboel kracht te besparen. Boulderen is de meest toegankelijke en tegelijkertijd de meest spectaculaire tak van het sportklimmen. Boulderen is puzzelen met je lichaam. Je wordt er sterk, gespierd, slim, lenig en mooi van. Op een wand van slechts 4 meter hoog probeer je via korte routes omhoog te klimmen. Voor de veiligheid ligt er natuurlijk wel een dikke valmat op de grond. Omdat je zonder touw kunt klimmen, en er meer dan 150 boulders van verschillende moeilijkheidsgraden zijn, die bovendien constant vernieuwd worden, is het klimmen in een boulderhal eindeloos uitdagend en tegelijkertijd is het instapniveau lekker laag.