Foto Trilogy Block Battle Block013

Trilogy Block Battle

Kom en doe mee met de Block Battle!

We hebben een fantastische dag vol plezier en avontuur gepland, met drie geweldige onderdelen die iedereen zullen vermaken.

Als eerste hebben we een kleine klerenmarkt waar je je kleding kunt ruilen of weggeven. Heb je kledingstukken in je kast die je niet meer draagt, maar die nog steeds in goede staat zijn? Breng ze dan mee en ontdek een hele nieuwe garderobe! Dit is de perfecte gelegenheid om je kleding een nieuw leven te geven en tegelijkertijd anderen te helpen. Verken de kraampjes, snuffel door de kledingstukken en geniet van de gemeenschapsgeest die dit evenement met zich meebrengt.

Vervolgens hebben we een spannende boulderwedstrijd gepland. Deze wedstrijd bestaat uit 20 funky comp-style boulders, speciaal ontworpen voor verschillende niveaus. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde klimmer, er is voor ieder wat wils. Daarnaast zullen er leuke opdrachten zijn die je alleen of samen met je vrienden kunt uitvoeren. Laat je vaardigheden zien, verleg je grenzen en geniet van de adrenaline terwijl je de uitdagende routes overwint.

Na alle inspanning en opwinding is het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijke barbecue. Breng je favoriete eten mee en maak je klaar om je smaakpapillen te verwennen. We zorgen voor de grill en de bijgerechten, evenals een koelkast om je eten koel te bewaren. Terwijl je geniet van het heerlijke eten, kun je ontspannen en de dag nog eens doornemen met je vrienden en mede-avonturiers.

Mis dit geweldige evenement niet! Kom naar onze kleine klerenmarkt, test je klimvaardigheden tijdens de boulderwedstrijd en sluit de dag af met een heerlijke barbecue. Het wordt een dag vol plezier dus zorg ervoor dat je je vrienden meeneemt en jezelf klaarmaakt voor een dag vol avontuur!

  • Ruil en deel
  • Diverse klimroutes
  • BYOF (Bring Your Own Food)

Tijdens dit event

Kleren markt

14:00 - 16:00

Competition

16:00 - 18:30

Barbecue

17:30 - 22:00