Block013 team

ndf_1140

Alle vier zijn we gepassioneerde klimmers. Stiekem zouden we dan ook het liefst gewoon elke dag alleen maar klimmen. Daarnaast zijn we ook goede vrienden. Dat maakt het runnen van de hal lekker chill!

 

Jeroen heeft zijn rechtenstudie aan de Universiteit Leiden afgerond (LL.M. Ondernemingsrecht) en heeft toen een aantal jaren ervaring opgedaan als project manager bij het consultancy bedrijf xpand International. Hij is bovendien tot twee keer toe Nederlands jeugdkampioen sportklimmen geweest. Daarnaast was hij een van de meest ervaren routebouwers in Nederland.

 

Max heeft jarenlang ervaring opgedaan als medewerker bij klimhal Rocksteady Bussum, waar hij vele verantwoordelijkheden had, waaronder het organiseren van events en wedstrijden. Daarnaast heeft hij zijn Bachelor Apllied Sport Science afgerond en is hij sportklimtrainer niveau 3 bij de NKBV (Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging). Ook was hij al lange tijd routebouwer bij Boulderhal Sterk in Utrecht.

 

Robin is een zeer ervaren klimmer en trainer. HijĀ is ook Nederlands jeugdkampioen geweest, en is een zeer ervaren boulderbouwer en onze expert als het gaat om de innovatie binnen de sport. Daarnaast is Robin een geboren onderhandelaar en verkoper.

 

Roberto is ervaren ondernemer binnen de klimsport. Hij is eigenaar van de Klimmuur Utrecht. En hij is een van de initiatiefnemers en oprichters van Boulderhal Sterk, ook in Utrecht.